Welkom bij CBS De Wereld

Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek en rondleiding op onze school. Je ontvangt informatie over de school en kunt tijdens de rondleiding de sfeer proeven in de groepen. Aansluitend kun je je kind bij ons inschrijven.

Let op! Voor het komende schooljaar 2024/2025 en schooljaar 2025/2026 is inschrijven voor leerjaar 1 helaas niet meer mogelijk in verband met het maximum aantal leerlingen in dit leerjaar. Het is wel mogelijk om uw kind op de wachtlijst te plaatsen. Voel je welkom om te komen kijken op CBS De Wereld.

Wel is er nog plek in de leerjaren 2 en 3 voor komend schooljaar 2024/2025.

Een wereld te winnen

We creëren een prikkelende, uitdagende omgeving, waar een kind heel natuurlijk kan groeien en ontwikkelen. Door te bewegen. Door zelf actief te onderzoeken. In een omgeving die zoveel mogelijk lijkt op het echte leven, met kinderen van verschillende leeftijden door elkaar.

Rondleiding

Ben je nog niet eerder met ons in contact geweest en ben je geïnteresseerd in onze school, het gebouw en onze lesinhoud? Tijdens deze rondleiding maken we kennis en nemen wij je mee door de school.
Vanaf 26 oktober organiseren wij elke donderdag van 8.30-9.30 inloopmomenten om jou kennis te laten maken met De Wereld.

Rondleiding

Schoolgids

In onze schoolgids staat vrijwel alle informatie rondom school- en gymtijden, beleid en jaarplannen. Bekijk onze schoolgids voor schooljaar 2023-2024.

Schoolgids

Het inschrijfproces

Voor het zoeken naar een school en het selecteren van de juiste plek is het fijn om te weten waar je aan toe bent. Wij delen hier alvast wat informatie.

 • Moet ik eerst een rondleiding inplannen?

  Je maakt inderdaad eerst een afspraak voor een kennismakingsgesprek met rondleiding. Tijdens het gesprek delen wij informatie over hoe er gewerkt wordt op onze school. Wij vernemen tijdens dit gesprek informatie over jouw kind, hoe het zich ontwikkelt, welke interesses hij of zij heeft en eventueel over specifieke onderwijsbehoeftes die er zijn waar aandacht aan besteed moet worden.

 • Kan mijn kind mee?

  Je kind mag mee, graag zelfs!

 • Kan ik na de rondleiding direct inschrijven?

  Wanneer er na de kennismaking en rondleiding geen vragen voor zowel jou als voor de school zijn die beantwoord moeten worden, is het mogelijk om direct jouw kind in te schrijven. Wanneer de school nog meer informatie nodig heeft over de ontwikkeling van het kind, heeft de school 10 weken om deze informatie in te winnen. De school neemt voor het einde van de 10 weken contact op.

 • Hoe snel ontvang ik definitief een bevestiging?

  Binnen 2 weken ontvang je een bevestiging op de inschrijving.

Impressie van onze school

Nieuwsgierig geworden naar onze school? We geven je alvast een kijkje in onze tijdelijke locatie. We hopen binnenkort ook beelden te kunnen delen van de nieuwbouw. Houd ons website dus goed in de gaten!

Ervaringen

Lees de ervaringen van onze leerlingen en hun ouders om een beeld te krijgen bij onze school en ons onderwijs!

‘Bij CBS de wereld krijgen de kinderen niet gewoon les. Ze gaan echt iets doen. Lekker samen ontdekken en aan de slag, dat maakt deze school zo uniek.’

Ervaringen

Lees de ervaringen van onze leerlingen en hun ouders om een beeld te krijgen bij onze school en ons onderwijs!

Karan is zo leuk al met letters bezig. De gebaren die jullie erbij leren dat blijft goed hangen. Boekjes lezen wordt nu nog leuker!

Ervaringen

Lees de ervaringen van onze leerlingen en hun ouders om een beeld te krijgen bij onze school en ons onderwijs!

Steeds meer scholen doen bewegend leren activiteiten, bij CBS de Wereld is het de basis! Felice wordt heel blij van het bewegend leren en ze leert er nog makkelijker door ook! Karen en Marco Schinkel

https://cbsdewereld.nl/wp-content/uploads/2023/06/CBS-De-Wereld-scaled.jpg

Geïnteresseerd in onze school?

Wil je meer informatie? Of wil je komen kennismaken? Neem contact met ons op via onderstaande links.

Afspraak maken om in te schrijven? Vraag een rondleiding aan en wij nemen contact met je op

"*" geeft vereiste velden aan

MM slash DD slash JJJJ
Geboortedatum kind